Poze Lampa uv 4 neoane - cu timer si ventilator - animal print ! MODEL NOU !

  • Poze Lampa uv 4 neoane - cu timer si ventilator - animal print ! MODEL NOU !
  • Poze Lampa uv 4 neoane - cu timer si ventilator - animal print ! MODEL NOU !
 
 
Pin It


Lampa uv 4 neoane - cu timer si ventilator - animal print ! MODEL NOU !

Pret vechi: 215 RON Reducere 56%

Pret nou: 95 RON

Disponibil in stoc


Comanda de minim 99 lei si ai LIVRARE GRATUITA !


Lampa Uv profesionala , 4 neoane 9 W incluse , timer, ventilatie,120 sec sau functie continuu - culoare animal print. Garantie 6 luni - garantia nu acopera tuburile de neon care sunt consumabile !


GARANTIE - timp de 6 luni din momentul livrarii . Garantia nu acopera neoanele , acestea fiind consumabile


INSTRUCTIUNI: Cu lampa deconectata de la curentul electric introduceti tuburile UV de 9W in locasurile speciale si asigurati-va ca acestea sunt fixate ferm. Conectati lampa la curent electric si asigurati-va ca priza si prelungitorul folosit (in caz ca folositi unul) nu prezinta defectiuni ce pot duce la electrocutare sau la scurtcircuit. Porniti lampa apasand butonul (I/0) pe pozitia (I), dupa care apasati butonul temporizatorului (Timer) si introduceti mana in interiorul lampi. Aceasta se va opri automat dupa o perioada de 120 de secunde. In cazul in care doriti ca tratamentul sa dureze mai mult de 120 de secunde, apasati din nou pe butonul temporizatorului pentru reinitierea unui nou ciclu de tratament de 120 de secunde. Dupa folosire opriti lampa apasand butonul (I/0) pe pozitia (0). Lampa poate fi folosita si pe timp nelimitat , in acest caz apasati butonul in directia semnului de infinit - cifra 8 intoarsa .


IMPORTANT: Nu va uitati direct in lumina tuburilor deoarece lumina emisa de acestea este daunatoare pentru ochi! Pentru rezultate bune schimbati tuburile UV la sase luni. Inlocuirea tuburilor se va face cu lampa nealimentata cu curent electric. Nu lasati la indemana copiilor sau a persoanelor nepregatite profesional.


Feriti lampa de contactul cu lichide, solutii si de umezeala.

0784.511.411 - Comenzi telefonice
Luni- Vineri ,10:00 - 16:00

 


Detalii produs


Categorie: LAMPA UVProduse similare


  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?