Poze Sterilizator cu quartz

  • Poze Sterilizator cu quartz
  • Poze Sterilizator cu quartz
  • Poze Sterilizator cu quartz
  • Poze Sterilizator cu quartz
 
 
Pin It


Sterilizator cu quartz

Pret vechi: 189 RON Reducere 56%

Pret nou: 83,99 RON


Comanda de minim 99 lei si ai LIVRARE GRATUITA !


Sterilizator cu quartz . Contine doza de quartz


Diametrul cuvei este de 4 cm


Adancimea cuvei este de 7 cm


Aparat pentru sterilizare instrumente manichiura-pedichiura. Bilele din quartz sunt un foarte bun conductor termic distribuind temperatura uniform pe intreaga suprafata a instrumentelor de sterilizat, mentine o temperatura de 250 grade celsius.INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

-Racordati aparatul la curent electric, (se va aprinde ledul rosu), varsati bilele de quartz in cuva,introduceti ustensilele de sterilizat in cuva, inchideti capacul si puneti intrerupatorul (I/O) in pozitia pornit (I). Aparatul va incepe sa se incalzeasca (se va aprinde ledul verde) pana cand va ajunge la temperatura de lucru,temperatura ce va fi mentinuta automat de catre aparat. Procesul de incalzire de la temperatura ambientala pana la 250 grade celsius dureaza aproximativ 12 minute. Cand temperatura a ajuns la 250 grade celsius, pentru sterilizarea instrumentelor sunt necesare aproximativ 30 de secunde. ATENTIE !!! Nu extrageti instrumentele pana nu va asigurati ca acestea au ajuns la o temperatura suportabila astfel incat sa le puteti manevra fara a va rani. Nu uitati ca in interiorul cuvei instrumentele ajung la o temperatura de 250 de grade celsius!


INTRETINERE:

Curatati aparatul ori de cate ori este necesar cu o laveta umeda. Asigurati-va ca in procesul de curatare aparatul nu este racordat la curent electric. Nu introduceti lichide in cuva! Pastrati aparatul in locuri ferite de umezeala.


GARANTIE TIMP DE 6 LUNI DE ZILE DIN MOMENTUL CUMPARARII !

0784.511.411 - Comenzi telefonice
Luni- Vineri ,10:00 - 16:00

 


Detalii produs


Categorie: STERILIZATOARE


  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?