INFORMATII LIVRARE - CITITI

Comenzile se livreaza prin Urgent Curier . In cazul in care localitatea dumneavoastra are kilometri suplimentari atunci coletul se livreaza prin Posta Romana , aceasta fiind singura varianta in care livram cu Posta Romana ! In situatia in care coletul dumneavoastra va pleca prin posta taxa de livrare este de 15 lei si va fi modificata de catre sistem dupa plasarea comenzii!

La comenzi mai mari de 175 de lei beneficiati de LIVRARE GRATUITA . La comenzi mai mici de 175 de lei costul de livrare prin curier este de 25 lei .


Pentru Bucuresti si Ilfov - livrarea este 20 lei la comenzile mai mici de 175 de lei si gratuit peste 175 de lei

COMANDA MINIMA ESTE 40 LEI ( FARA TAXE DE CURIER )

VA RUGAM INSISTENT SA CITITI INFORMATILE DE MAI JOS SI IN CAZUL IN CARE AVETI NECLARITATI SA NE SUNATI LA UNUL DIN NUMERELE DE TELEFON AFISATE PE SITE.


IN CAZUL COLETELOR EXPEDIATE SI NERIDICATE NE REZERVAM DREPTUL DE A SISTA ORICE COMANDA VIITOARE! VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

LIVRAREA ARE LOC IN FELUL URMATOR :
Comenzile se vor prelua in ordinea intrarii in sistem , prin site sau telefonic iar livrarea catre dumneavoastra poate dura intre 2 - 4 zile , in functie de volumul de comenzi intrate . Comenzile vor fi preluate si livrate in ordinea intrarii lor in sistem .


Dupa ce ati lansat o comanda in magazinul nostru un operator o va prelua in cel mai scurt timp si va pregati pachetul dumneavoastra moment in care veti primi si un email de confirmare . Comanda dumneavoastra va pleca prin curierat rapid cat mai repede , urmand ca dumneavoastra sa fiti sunat de angajatii firmei de curieri pentru a stabili locatia unde sa vi se livreze pachetul .

Timpul estimat de livrare mentionat de curier catre firma noastra poate fi de 24 pana la 72 de ore .
Va multumim pentru intelegere.

Livrarea depinde de cativa factori foarte importanti:
· intervalul orar la care a fost plasata comanda;
· momentul in care s-a confirmat comanda operatorului nostru;
· disponibilitatea produselor comandate;
· interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile);
· distanta de livrare;
· alti factori care nu depind de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Pentru orice nelamuriri , probleme sau informatii va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon afisat pe site sau in formularul de mai jos . Programul nostru este de luni pana vineri orele 10 - 16 .
Va multumim .
Email pentru comenzi - unghiiperfecte38@yahoo.com


Toate produsele comercializate de catre site-ul depozituldefrumusete.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Dreptul de renuntare
Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
Orice produs achizitionat de pe acest site se poate returna in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv dar produsele trebuie sa fie nedesfacute , nefolosite si in perfecta stare de functionare , exact asa cum au fost primite. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (transportul tur-retur). Termenul de 10 zile incepe sa curga de la data primirii produselor. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, societatea va va rambursa sumele achitate (contavaloarea produsului). Havera Group LTD poate refuza returnarea produselor in cazul in care acestea prezinta deteriorari sau au fost folosite . Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului.
Havera Group LTD este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara.
Havera Group LTD este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca Havera Group LTD i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.
Nota: Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice
Recomandare: in cazul returnarii produselor, acestea sa fie intacte in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit .
Havera Group LTD prin depozituldefrumusete.ro nu are obligata prin lege de a plati contra valoarea transportului in caz de returnare. Taxele de curierat sunt suportate in intregime de client.

Procedura de urmat in caz de retur:
Va rugam ca inainte de retur sa semnalati intentia de trimitere a produsului livrat. Intentia se semnaleaza pe mail: unghiiperfecte38@yahoo.com sau telefonic (de luni-vineri intre orele 10-16 si sambata intre orele 10-14): 0784.511.411  . Produsele vor fi returnate NUMAI DUPA CE ATI LUAT LEGATURA CU NOI !

Confidentialitate:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Havera Group LTD , numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.